Mis niet tot 10% korting met een minimale hoeveelheid*. winkel nu

Over Ons

Opgericht in 2017 — Sheo Home Living is afgeleid van het Sanskrietwoord “Sheo” wat “Gelukkig” betekent, zoals ons gebed bedoeld was.

Gelegen op de tropische eilanden van culturen en kunsten van Bali, Indonesië, werd Sheo Home Living hartstochtelijk geboren uit het idee om duurzame maar milieuvriendelijke producten te creëren die het verhaal achter elk stuk blootleggen onder de hand van een jonge architect, Ayu Anandani.

Onze uitgebreide collectie Boho-, Farmhouse, Scandinavische, Rustieke, Nautische meubelen en woonaccessoires geeft gemakkelijk toegang tot producten die anders onbereikbaar zouden zijn. We hopen dat onze kleine toevoegingen huiseigenaren en ontwerpers helpen om een perfecte huisstijl te creëren die comfortabel is voor het hele gezin – een plek om van het leven te genieten en de ziel te voeden.

Om huisrestyling gemakkelijker te maken, biedt Sheo Home Living klanten een eigen uitgebreide ontwerpservice. Onze deskundige ontwerpers bieden persoonlijke assistentie bij het ontwerpen, persoonlijk of op afstand, en gaan in op de specifieke behoeften en levensstijl van de klant.

Ontmoet de ontwerpers

We werken met een aantal van de meest getalenteerde ontwerpers in heel Indonesië en daarbuiten. Het zijn allemaal zeer deskundige experts, zoals je zou verwachten. Maar misschien nog wel belangrijker is onze wederzijdse interpretatie van geweldig design: Home Sweet Home, doordachte producten die onze tijd weerspiegelen en ons leven verbeteren.

Als creatievelingen achter onze collectie vertrouwen we hen ons leven toe. En met meer dan honderd natuurlijke materialen, kleuren, texturen, patronen, technieken en aanpassingsmogelijkheden, kun je erop vertrouwen dat onze ontwerpen je huis verrijken.

AA_crop_400
AYU ANANDANI

Ayu — is een architect, interieurontwerper, productontwerper en een gezicht achter Sheo Home Living. — Na haar afstuderen aan de Atma Jaya Katholieke Universiteit, lanceerde ze haar carrière in Bali, waar ze haar passie begon na te jagen en zich volledig inzet voor het behoud van het lokale erfgoed en er zoveel mogelijk van te delen. Geïnspireerd door haar liefde voor eindeloos kunstenaarschap, diverse culturen, talloze landschappen en spannende verhalen, heeft ze een prachtige collectie voor in huis kunnen creëren.

JOCEPHINE CORNELYA

Jocé — is een jonge ontwerper van interieurproducten. Joce studeerde af aan de Petra Christian University en werd geboren in 1999 in Surabaya. Ze ontwerpt met passie een product en geeft prioriteit aan comfort dat voldoet aan de menselijke ergonomie. Houdt ervan om verschillende materialen te verkennen bij het ontwikkelen van nieuwe concepten die waardevolle ervaring geven in de toekomst, als jonge ontwerper blijft Joce zichzelf verbeteren om meer bij te dragen aan mens en milieu.

JC_crop_400